Lézeres akne kezelés Miskolcon

Az acne vulgaris, mint leggyakoribb bőrbetegség pubertás korban szinte mindenkinél jelentkezik, olykor enyhébb, néha súlyosabb formában. Az akne kialakulásáért a túlzott faggyúmirigy termelés és a faggyú révén megjelenő baktériumok elszaporodása a felelős.

A megfelelő kezelés elmaradása esetén az arcon, mellkason, háton megjelenő elváltozások száma megszaporodhat, így javallott minden esetben szakértő segítségért fordulni a bőr problémás elváltozásával.A bőrfelület kezelésére kifejlesztett kézi lágylézer, az EVRL (Erchonia Violet and Red Laser) hatékonyan alkalmazható az eltömődő pórusok, pattanások kezelésére, az egészséges bőrfelület visszaállításár.

Tehetünk valamit bőre egészségért?


A lágylézeres kezelés a létező legkorszerűbb és legeredményesebb módszer a bőrelváltozások eltávolítására. A kezelések során a lézer néhány mikron vastagságban eltávolítja az aknéval borított hámréteget, melynek helyén egészséges bőrfelület képződik.

A kezelés minden esetben célzott, a lágylézerrel minden esetben a kezelendő bőrfelületet vesszük célba.

A bőr lézeres kezelése fájdalomtól- és mellékhatásoktól mentes eljárás, kúraszerű ismétlésével biztosítható az akne-től való tartós megszabadulás, vagyis egészségesebb bőrfelület és esztétikus külső.

Egy kezelés időtartama: 15-20 perc, a kezeléssorozat akkor ér véget, mikor a kezelt bőr állapota megfelelővé válik.


BEJELENTKZÉS

Kérjen időpontot!

Jelentkezzen be hozzánk akár hetekkel előre online, személyesen, vagy telefonon!

+36 70 331 3532

cím

3530 Miskolc, Kont István u. 11.


nyitva tartás

Hétfő-Péntek 08:00-16:30

Kapcsolatfelvétel céljából az adatkezeléshez hozzájárulok, valamint nyilatkozom, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megismertem és elfogadom.