Nyak- és vállfájdalom? Lézerkezeléssel szabadulhat tőle

A fájdalom csökkenthető, akár meg is szüntetethető. Az Erchonia lézerterápiája stimulálja a sejteket, hogy elősegítsék a természetes gyógyulást.

A nyaki fájdalom többtényezős betegség, és a modern társadalom egyik fő problémája. Egy 2016-os felmérés szerint a 154 mozgásszervi betegség közül a derék- és nyakfájdalmakkal fordultak a legtöbbször orvoshoz az Egyesült Államokban, de arányaiban itthon is nagyon sokan küzdenek mozgássszervi panaszokkal. A kiváltó ok legtöbb esetben a munkavégzés, a szellemi és fizikai munkát végzőket egyaránt fenyegethetnek ilyen tünetek.

A nyak-, váll- és hátfájdalom hátterében számos probléma állhat, a kiváltó ok lehet a túlzott megterhelés, de utalhat valamilyen komolyabb gyulladásra is. Ezeket a panaszokat kezelhetjük ugyan fájdalomcsillapítókkal, de ezek legfeljebb ideig-óráig képesek feledtetni a problémát, a tünetek kiújulását pedig semmilyen módon nem befolyásolják, azaz nem jelentenek megoldást. Ha valakinek hosszabb ideig tartó váll-, illetve nyakfájdalma van, mindenképpen érdemes segítséget kérnie.

A lézerkezelés egyértelműen hatásos és bizonyított kezelési alternatíva, amely kifejezetten ajánlott mozgásszervi problémák, akut sérülések, más az életminőségünket és szabadásgunkat korlátozó panaszok kezelésére.

Hogyan segít a lézerterápia? A kezelés során az emberi test elnyeli a fényenergiát, ami arra ösztönzi a sejteket, hogy több ATP-t termeljenek, azaz elősegíti a sejten belüli természetes gyógyulást. Mivel a lágylézer arra ösztönzi a sejteket, hogy elősegítsék a természetes gyógyulást,  a kezelés fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést biztosít káros mellékhatások nélkül. A lézerkezelés direkt fájdalomcsillapító hatással bír, emellett csökkenti a gyulladást, mérsékli a duzzadást, javítja a keringést, izomlazító, sebgyógyulást segítő és ideg regeneráló hatású.

A kezeléseket kifejezetten ajánljuk sportolóknak, élsportolóknak is. Amennyiben szervezete intenzív fizikai megterhelésnek van kitéve és amennyiben ez gyakran fájdalmat is okoz, a lézeres kezelések hatékonyan segítik a gyorsabb regenerálódást és ezzel együtt a jobb teljesítmény elérését. Bármilyen eredetű fájdalma van, érdemes központunkat keresnie, mert biztosan tudunk segíteni önnek!

fájdalomkezelés