A lézerkezelés gyorsítja a sebgyógyulást

A lágylézer segíti a sejtek regenerációját és szaporodását. Egy hozzánk forduló beteg példáján mutatjuk be a változást, aki egy baleset után lábadozva fordult hozzánk

A műtéból származó hegek kezelésér regóta alkalmazzák a lágylézereket. A hatékony alkalmazása kiemelten fontos a beteg önbizalma, életminősége szempontjából.

Könnyen belátható, hogy az eredményesen végzett kezelés sorozat nagyban javíthatja a betegek önbizalmát és életminőségét.

Egyik hozzánk forduló, egy közel 60 éves hölgy 3 éve szenvedett autóbalesetet, miután műtétek sorozata és hosszas gyógyulási folyamat várt rá, jobb combcsontjába lemezeket és csavarokat helyeztek be német orvosok.

Ezt követően egy évet töltött egy német rehabilitációs kórházban, majd amikor Magyarországra visszatért, még mindig erős szüntelen fájdalmai voltak.  Ekkor talált klinikánkra, ahol fájdalmaut lágylézereinkkel sikeresen csökkentettük. Járás minősége is látványosan javult a kezelésektől.

A lemezek és a csavarok sajnos visszatérő fájdalmakat okoztak, melyeket műtéti úton távolítottak el három év után. A kezelés során direkt programmal kezeltük a sebet, eközben egy másik készülék a teljes lábszárat kezelte.

A combján látható haematoma (kék folt) oszlatását és az erős fájdalmát csökkentettük és a keringése is javult, majd az ötödik alkalom után szépen gyógyult a seb, a varratot is eltávolították. 

A lágylézer biostimulációs, sejtregeneráló hatású. A soft lézerfénytől a sejtek anyagcseréje felgyorsul, új sejtek, szövetek és hajszálerek is képződnek. Stimulálja az immunrendszert is, javítja a keringést és elősegíti a gyulladást kiváltó anyagok elszállítását.

Összesen tizenegy alkalommal kezeltük több készülékkel az érintett lábat.  Az eredmény: a haematoma felszívódott, a fájdalom nagymértékben csökkent, és a seb szépen gyógyult, a képek pedig szemléltetik a kezdetet és az eredményt.

A kezelés kezdetekor készült kép (szándékosan elhalványítottuk):

A kezelés sorozat közben készült képek:

előtte utána, fx635, hegek eltávolítása, sebkezelés