A lézerkezelés adta vissza betegünk körmeinek egészséget

Büszkén hirdetjük, hogy a fotókon szereplő betegünknek és még nagyon sok más, hozzánk forduló embernek tudtunk segíteni, hogy visszanyerje körmei egészségét. Győződjön meg a fotók segítségével a Lunula lézer hatásáról!

A körömgomba egy, az életünket megkeserítő, makacs elváltozás a körmökön, Magyarországon sajnos népbetegségnek számít. A körömgomba megjelenhet bármely végtagunk körömágyában, kellemetlen szaggal, fájdalommal járhat, a körömágyak elszineződése kíséri.

Ami jó hír, hogy nagyon egyszerűen, lézerkezelés segítségével teljesen megszabadulhatunk tőle és visszaállíthatjuk körmeink korábbi, egészséges állapotát.

Az Erchonia Lézerklinikán naponta fordulnak hozzánk a körömgomba tüneteivel, mi pedig igyekszünk valamennyi, hozzánk forduló betegnek segíteni a Lunula lágylézer segítségével.

Az alábbi fotókon igyekszünk szemléltetni egyik betegünk kezelésének előre haladását, jól látható, hogy a hét hetes kezelés alatt milyen látványosan húzódnak vissza, majd tűnnek el a körömgomba látható tűnetei:

A kezelés kezdezén, 2022 április

A kezelés 3. hetében:


A kezelés 5. hetében:

A kezelés 7. hetében:


A kezelést követően, 2022 augusztus

A lézeres körömgomba kezelésről és a Lunula lézerről részletesebben itt olvashat.

Az öt alkalmas kezelés ára egy végtagra 60.000Ft, időpont foglaláshoz keressen minket telefonon, vagy foglaljon online, itt a weboldalunkon!

fotók, kezelés, körömgomba, lunula