Látványos változást hozott a lézerkezelés

Hat kilótól és hat centitől szabadította meg a Verjú alakformáló lézerkezelés a miskolci sportolót. Fotókon az eredmény.

Négy héten át járt Verjú alakformáló kezelésre Pálfalusi Attila, 2. danos miskolci kempo mester. Attilát partnernek mutatkozott abban a kísérletünkben, hogy a változást figyelemmel kövessük és lefotózhassuk a kezelés megkezdésekor, illetve a befejezést követően.

Ezen időszak alatt Attila nem változtatott életmódján, tehát az étkezés rendjét és az edzéseket is ugyanúgy végezte, ahogy azt általában tenni szokta. Ismerve az eszközeink hatékonyságát mi persze tudtuk, hogy mi lesz a végeredmény,

Attila által próbáljuk szemléltetni, hogy egy aktív életet élő ember esetében a Verjú alakformáló kezelés a szokásos életvitel mellett milyen változások elérésére képes.

A kezelés négy héten át tartott, ez alatt hat alkalommal járt nálunk Attila, ezt követően vontunk mérleget. A mérőszalag hat centivel, a mérleg hat kilogrammal mutat kevesebbet, a leglátványosabb változás a has körüli zsírpárnák zsugorodása.

Amit fontosnak gondolunk hozzátenni a számszerűsített eredményhez, hogy az elért fogyás nem egy hirtelen, átmeneti testsúly vesztés, hanem egy ütemezett, heteken át tartó kezeléssorozat eredménye, amely tartós hatással jár és kockázatoktól mentes.

alakformálás, verju