Erchonia Lézerklinika a TV2 műsorában

Dr. Oláh Csaba főorvost a TV2 Életmódi kamerái előtt kérdezték a lágylézerek jótékony hatásairól. Ha lemaradt volna a műsorral, honlapunkon megnézheti.

A TV2 Életmódi magazinja Magyarország egyik legnépszerűbb tévés produkciója, a nézők a műsorban szereplő szolgáltatóktól életmódbeli tanácsokat kaphatnak, leginkább egészségük megőrzésére vonatkozóan. Az Erchonia Lézerklinika küldetése úgyszint az egészséges életmód támogatása, ezért mondtunk igent a felkérésére és klinikánk főorvosa Dr. Oláh Csaba kézségesen válaszolt Földi Katalin szerkesztő kérdéseire.

Egy jó célnak gondoljuk ugyanis, ha minél szélesebb körben az ellátásban résztvevők tudomására jut, hogy milyen előnyökkel jár a lágylézerek alkalmazása, azaz miként csökkenthetjük általuk a fájdalomérzetet, gyorsíthatunk fel egy rehabilitációt, vagy szüntethetjük meg vele az olyan kellemetlen tüneteket, mint a körömgomba. A beszélgetés alatt próbáltuk valamennyi, a klinikánkon elérhető kezelési formát körbejárni.

Fontosnak gondoljuk kihangsúlyozni, hogy rendelőnk ajtaja nem csak a gyógyulni vágyók előtt áll nyitva, hanem az Erchonia lézereszközök magyarországi forgalmazójaként továbbra is keressük azokat a partnereket, akik nyitottak az innovatív technológiát bevezetni saját rendelőikbe.