A járvány időszaka alatt is fogadjuk pácienseinket

A kialakult helyzet miatt korlátozott számban fogadnak betegeket a kórházak, így aki Miskolcon, vagy vonzáskörzetében fájdalomkezelésre van szüksége, annak jó eséllyel tudunk segíteni.

A kórházakban elérhető ellátások alternatívájaként az Erchonia Lézerklinikán elérhető fájdalomkezelés, valamint körömgomba kezelés jó eséllyel válthatja ki a hagyományos kezeléseket.

Nem kell, hogy mindennapjainak része legyen a fájdalom: az FX 635 lézer készülékkel kockázatmentesen, gyorsan, nagyon hatékonyan, mellékhatások nélkül nyerheti vissza korábbi mozgékonyságát, panaszmentességét, tökéletes életminőségét. A lágylézer a sejtek biostimulálásával éri el a természetes gyógyulást. Bármilyen eredetű is a fájdalom, az FX 635 lézerkészülékkel a fájdalmat vagy meg lehet szüntetni, vagy elviselhető szintre lehet csökkenteni nagyon rövid időn belül. A lézerkezelés fájdalommentes, kúraszerűen ismételhető, aszeptikus, gazdaságos, széles indikációs területen alkalmazható, nincs mellékhatása, hatása gyors, ambulanter végezhető és más kezelésekkel jól kombinálható . A lágylézeres kezelés hatása mindig funkcionális és reverzibilis. További információk és időpont foglalás.

A körmök gombás fertőzése az esetek jelentős százalékában speciális kenőcsökkel és gyógyszerekkel sem eradikálható teljesen, illetve azok alkalmazása gyakran nem kívánt mellékhatásokkal jár együtt. A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a betegségtől és visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését. További információk és időpont foglalás.

Az időpontokat úgy alakítjuk ki, hogy a kezelésre érkezők - lehetőleg - ne találkozzanak egymással. A kezeléseket a járványügyi előírásoknak megfelelően, a fertőzés kockázatát kizárva végezzük, egy személy által.

Kérjük Önöket, hogy a kezelésekre minden esetben maszkot viselve érkezzenek! Továbbá kérjük Önöket, hogy kísérővel csak abban az esetben érkezzenek, ha mozgásukban korlátozottak és segítségre van szükségük.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen konzultációs időpontot!

fájdalomkezelés, körömgomba kezelés, miskolc