Egészségügyi dolgozók kedvezménye az Erchonia Lézerklinikán

A miskolci Erchonia Lézerklinika 50%-os kedvezményt nyújt a kezelések árából az egészségügyben dolgozóknak. Ezzel tudjuk kifejezni köszönetünket a koronavírus-ellátásban résztvevőknek áldozatos munkájukért.

Magánegészségügyi szolgáltatóként a legtöbb, amit tehetünk, hogy féláron ajánljuk szolgáltatásainkat és segítjük az ellátásban részt vevők rekreációját.

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?

A kedvezményt egészségügyi szakdolgozók, közegészségügyben dolgozó orvosok, háziorvosok, ellátásban résztvevő orvostanhallgatók, az Országos Mentőszolgálat munkatársai, kórházak alkalmazásában lévő egyéb munkavállalók vehetik igénybe.

Mekkora a kedvezmény mértéke?

Kezeléseink árából 50% kedvezményt biztosítunk.

Milyen szolgáltatások érhetőek el és milyen áron?

A kezelésekről részletesebb információt a www.lezerszalon.hu oldalon láthat, a mindenkori árainkat pedig a www.lezerszalon.hu/arlista oldalon találja, mely árakból a jogosultaknak 50% kedvezményt kínálunk.

Hogyan tudja igénybe venni a kedvezményt?

A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött, aláírt és az egészségügyi intézmény bélyegzőjével ellátott munkáltatói igazolásra van szükség. A kitöltött, aláírt munkáltatói igazolást, a kezelésre érkezéskor kell bemutatni. A munkáltatói igazolás mintát innen töltheti le.

Meddig érhető el a kedvezmény?

A kedvezményre jogosultak 2021 június 30-ig lefoglalt kezelésekre vehetik igénybe az 50%-os ajánlatot. Kedvezmények összevonására nincs lehetőség.

Elérhetőségek és bejelentkezés a kezelésekre

Időpont egyeztetésre lehetősége van:

  • weboldalunkon, a www.lezerszalon.hu címen
  • telefonon a +36 70 331 3532 számon
  • az info@lezerszalon.hu email címen

egészségügy, kedvezmény